woensdag 21 december 2011

Favorieten

Lieve lezers,
Naast lifestyle en liefde hebben wij jullie ook beautyartikelen beloofd.
Daarom wil ik bij deze Live It Out Girls! dopen met het eerste artikel wat beauty-related is. Dit artikel zal gaan over mijn favoriete producten. Niet van de afgelopen maand, week of dag, maar mijn favoriete producten aller tijden.
Producten waar ik niet zonder kan zijn vrij zeldzaam. Ik laat me dan ook niet gauw omkopen door reclames of aanbiedingen. Nee. Ik ben een meisje dat graag een goed product in handen heeft. En ja, als dat wat meer kost (maar wel goed werkt) heb ik daar soms best wat duiten voor over.
Om te beginnen wil ik graag mijn favoriete lipproduct noemen. Misschien nogal ongewoon om dit goedje op je lippen te smeren, maar na één keer proberen zal je waarschijnlijk verkocht zijn.
Bepanthen, de zalf-versie (niét de crème versie). Bepanthen is eigenlijk een zalf voor baby’s (droge billetjes) en moeders (tepelkloven). Ik kocht deze zalf drie jaar terug voor droge eczeemplekken op mijn armen en toen heb ik, puur met toeval, een beetje op mijn lippen gesmeerd. De volgende ochtend werd ik wakker met volle, gevoedde lippen. Normaal smeerde ik vier keer op een dag labello, als het niet meer was. Maar door de intense voeding van de zalf was dit de hele dag niet nodig. Vanaf die dag heb ik geen dag overgeslagen met deze treatment.
Ik kan je aanraden deze zalf s’ochtends en s’avonds na het tandenpoetsen op te brengen. In het begin zijn je lippen wit, maar na vijf minuten begint de zalf door de warmte van je lippen doorzichtig te worden en lijkt het een beetje alsof je lipgloss ophebt. Niets mis mee!
Deze zalf is vanaf €5,- verkrijgbaar bij drogisterijen en apotheken.
Als tweede beautyproduct wil ik de Nivea Night hand-crème opgeven. Dit product bied mij gladde en zachte handen, terwijl ik slaap. Geen vet gedoe overdag, gewoon voor het slapen lekker je handen insmeren, lampje uit en wakker worden met prinsessenhandjes! Nivea Night hand-crème is verkrijgbaar bij drogisterijen en kost ongeveer €4,50.
Uiteraard kunnen haarproducten ook niet missen. Hier heb ik meerdere favorieten.


Misschien kennen jullie dit wel, maar BioSilk is één van mijn meest gewaardeerde haarserum wat ik tot nu toe heb gebruikt. Mijn haar is vrij droog, ik heb krullend haar. BioSilk is onmisbaar na het wassen van mijn haar. Nog een voordeel: mijn haar wordt er niet vet van, ook niet als ik het vlak bij de wortels van mijn haar aanbreng.
BioSilk is onder andere verkrijgbaar bij Douglas en kun je krijgen vanaf €11,50.
Een ander favoriet haarproduct zijn de visjes van HennaPlus!. Het product heet “Haarwonder Serum” en hier zitten 14 serumcapsules in. Ik gebruik dit product alleen wanneer mijn haar behoorlijk chagrijnig is en echt een oppepper nodig heeft. Het geeft het haar glans en z’n natuurlijke structuur. Echter is dit product een stuk vetter dan BioSilk, daarom breng ik HennaPlus alleen aan op de punten van mijn haar.
HennaPlus capsules kosten per 14 stuks ongeveer €8,-.


Met make-up ben ik een voorstander van een natuurlijke uitstraling. Daarom gebruik ik tegenwoordig bijna geen gitzwarte strakke eyeliner meer, maar donkerbruine kohlpotlood om een lijntje boven mijn bovenste wimperrand te zetten. Met dezelfde potlood vul ik soms ook voorzichtig mijn wenkbrauwen een beetje bij.
Hiermee krijg ik het idee dat mijn ogen lichter lijken en het geheel veel natuurlijker overkomt dan een sexy cateye (ook niet verkeerd natuurlijk). Ik laat jullie binnenkort verschillende ooglooks zien die ik gebruik in verschillende gelegenheden, maar voor nu zal ik jullie de bruine potloden laten zien die volgens JJ en mezelf het beste zijn.
- Dior kohlpotloden in verschillende bruintinten zijn verkrijgbaar vanaf €23,-
- Chanel Le Crayon Khôl in bruin vanaf €28,-
- Budgettip: Essence Long Lasting Eye Pencil brown vanaf €1,99

Deodorant! Jawel, we hebben het allemaal nodig. Ik wil hier een apart artikel over schrijven, maar toch vertel ik jullie bij deze wat mijn twee favoriete deo’s zijn.
- Vichy’s deodorant anti-transpiratie roller 48 hours (ongeparfumeerd), verkrijgbaar vanaf €7,85.
- ROC Keops Deodorant Stick (zonder alcohol en ongeparfumeerd), verkrijgbaar vanaf €9,95.
Naast de genoemde specifieke merken en fave’s, kunnen JJ en ik dingen zoals parfum, haarmousse en dergelijke ook niet missen. Hierover komen aparte artikelen online.
Wat zijn jouw favoriete beauty-gerelateerde producten?
Liefs,
VV

Geen opmerkingen:

Een reactie posten